Is een uitstekend middel voor vruchtbare vrouwen en als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen (ook voor mannen). Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediënten: engelwortel (Tang Kuei) en kamille, waarmee onze lichaamsfucties hun evenwicht terugvinden.
Eeuwenlang beschouwen de Chinese plantenkenners Tang Kuei als een "superieure plant", die elke dag als versterkend middel genomen kan worden. In China gebruikt men het nog steeds in de soep en bouillon om de voedingswaarde ervan te verhogen. het is een rijke bron van vitamine A en B, Calcium, ijzer en magnesium.
Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot heel wat ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt al eeuwen deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen. Waarom zou je er dan zelf geen gebruik van maken!
Eigenschappen van de hoofdingrediënten:
"Tang Kuei" wordt gemaakt van de plant Angelica sinensis. Vooral de wortel van de plant heeft de voorkeur omdat deze grote hoeveelheden calcium bevat, alsmede B-vitaminen, ijzer, magnesium en essentiële oliën. Calcium is nuttig in de voeding om de spiertonus in stand te houden. Spieren met gebrek aan calcium kunnen hyperactief worden en daarom meer geneigd zijn om samen te trekken.
Mannen en vrouwen gebruiken tang Kuei al eeuwenlang, na grote fysieke inspanningen, als verlichting van de pijnen die vaak gerelateerd zijn aan stress en spierkrampen.
Kamille: Wordt gebruikt om de ontspannende en rustgevende eigenschappen. Het vormt een traditionele, op planten gebaseerde behandeling die veel mensen gebruiken om spierpijn te bestrijden.
Biergist: Een uitstekende bron van B1, B6 en foliumzuur. het is rijk aan aminozuren, aan lecithine en aan chroom.